Microneedling & BB Glow

Wat Is BB Glow?

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen en bevordert tevens de teint van de huid, een echte een boost voor je huid. De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. Het is een van de nieuwste anti-aging en huidverbeterende behandelingen van dit moment. Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 4 tot 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid.

Je ziet na de eerste behandeling onmiddelijk resultaat.

Hoe werkt de BB Glow behandeling precies?

De huid wordt eerst grondig gereinigd.
Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de exfoliatie en reiniging met een gel die de poriën opent, worden de ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op je huid met een dermapen.
Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar: licht, medium en donker. De tint die het best bij jouw huid past wordt geselecteerd en onder de huid aangebracht met een micronaald. Daarna zullen BB-crème kalmerende ampullen zich vermengen met en zich aanpassen aan jouw huidskleur. Tot slot brengen wordt een masker op je huid aangebracht, dat gedurende 20 minuten zorgt voor het kalmeren van de huid en dat helpt bij de genezing. Dit verjongt en verfijnt de textuur van de huid.

BB Glow Effect

• Intensieve bevochtiging
• Vermindering van vlekken
• Verfijning van grove poriën
• Gladde huidstructuur
• Vermindering van verwondingen of littekens
• Egale huidskleur
• Vermindering van fijne rimpels
• Vermindering van couperose

Veiligheid BB Glow

BB Glow bevat geen chemische stoffen en is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. In principe zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid de eerste 2-3 uren bij een gevoelige huid.

Nazorg BB Glow

Gedurende 48 tot 72 uur geen make-up gebruiken. Vermijd het liefst zo lang mogelijk water in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème gebruiken.

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan (na 2 dagen) een zonnebrandcrème met spf 30 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen hele hete douche. Wij adviseren tot twee weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.

Wanneer mag je niet behandeld worden

• Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
• Kwaadaardige huidaandoening
• Zonverbrande huid
• Auto-immuunziekte
• Als je minder dan 2 weken geleden botox en fillers hebt geplaatst.

Prijzen & Behandelingen

BB Glow per behandeling: €195,50

BB Glow kuur 4 behandelingen: €703,80

BB Glow kuur 6 behandelingen: €1055,70