Chinese Bio Peeling

Wat is Biopeeling?

Chinese biopeeling is een kruidenpeeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de chinese biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingredienten van de biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.

Voor wie?

De biopeeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De biopeeling richt zich op pure huidverbetering en wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-ageing behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden

Effectief bij:
 • Acne en onzuiverheden
 • Anti-ageing, Anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid
 • Littekens, striae
Welk resultaat kunt u verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

De behandeling
 • De huid wordt gereinigd met op uw huid aangepaste producten
 • Dieptereiniging van de huid, d.w.z. verwijderen van alle oneffenheden als puistjes, meeëters, gerstekorrels, talgophopingen, verstopte poriën etc.
 • De biopeeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid ingemasseerd
 • Masker naargelang uw huidtype
 • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende producten

Herhaal de biopeeling iedere 4 à 6 weken.
Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan uw biopeeling zo’n 10 dagen voor de belangrijke datum.

Nazorg biopeeling:

Omdat de biopeeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips:
Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.

Gebruik de producten van dr. Baumann voor een optimaal resultaat.
U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op een eventuele allergische reactie.

Vermijd 10 dagen na de biopeeling zonnebaden (vakantie of zonnebank).
Uw huid is na een biopeeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat het teveel wordt voor uw huid. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom het zonnebaden de eerste 10 dagen na de behandeling. Een biopeeling ondergaan de dag voor vertrek naar een zonnige vakantiebestemming, is dus geen goed idee.
Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Lotion.
Sluit uw dagverzorging af met de sun lotion van dr baumann om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
3 à 4 dagen na de biopeeling behandeling kunt u een lichte huidschilfering opmerken.