Absolution

Over de Absolution producten.


De kracht achter de producten van absolution.

Absolution gebruikt alleen maar gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten voor haar producten, de Absolution producten zitten daardoor vol met vitamines en mineralen. Alle ingrediënten zijn zeer voedend en effectief. Je kunt heel fijn werken aan anti-aging, maar ook het in balans houden van de huid.

Een huid die in balans is is zeer belangrijk, want wanneer deze dat niet is kun je bijvoorbeeld last krijgen van acneroodheidjeukkleine pukkeltjeseczeem etc..

De producten van Absolution hebben dezelfde PH waarde als de huid, en brengen deze daardoor ook niet uit balans. Heb je een reinigingsproduct met een hoge PH waarde (wat vaak zo is bij andere merken), dan raakt de huid sneller uit balans en kan deze geïrriteerd raken. Ook kan deze sneller verouderen, en dit is wat we juist niet willen toch?..


Elke huid is uniek

Jouw huid is uniek. De huid weerspiegelt alles wat er van binnen gebeurt, jouw emoties, jouw tekorten, zelfs jouw omgeving. Net als jij, veranderen de behoeften van jouw huid ook elke dag. Door te luisteren naar jouw huid en daarop te reageren houd je de huid in perfecte balans. Wat resulteert in een stralende huid!

Mix verschillende producten.

Je kunt alle Absolution producten met elkaar mixen, waardoor je altijd verzorging op maat hebt. Wanneer je producten mixt is de werking krachtiger dan wanneer je twee producten over elkaar heen aanbrengt.

Er bestaat niet 1 perfecte creme voor alle huidtypes, maar door de absolution producten te mixen creëer je de perfecte creme voor jouw huid.

De absolution producten hebben veelal pomp systemen, waardoor bacteriën geen kans krijgen en de actieve werkstoffen optimaal blijven.

Behandelingen

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd…en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport. (transporteren van glas is veel kostbaarder) We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van je huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoud in gebruik en natuurlijk … zeer effectieve ingrediënten.